ANDA PEMILIK KEDAI/PREMIS?

Dengan Strategi Pemasaran yang Tepat, Anda Boleh Tarik Lebih Ramai Pelanggan Datang Kedai Seterusnya Melonjakkan Sales Kedai Anda.

Kami tunjukkan cara yang paling mudah & semurah RM5 sehari pun boleh buat kempen tarik pelanggan & naikkan jualan kedai anda.

Lebih dari Telah Mendapatkan Panduan Strategi RM5 Sehari Tarik Pelanggan Ke Kedai.

Nak tak dengan RM 5 sehari

Jika jawapannya NAK...

Maka ini panduan paling lengkap yang anda boleh beli untuk bantu  capai semua itu.

Panduan Pemasaran Setempat bersama 5 Bonus yang awesome jika di amalkan boleh bantu naikkan traffik ke kedai.

Dalam bisnes, traffik adalah duit dan duit adalah nyawa kepada sesebuah perniagaan.

APA ITU BISNES SETEMPAT?

Ini juga apa yang pemilik premis selalu harapkan

Pemilik kedai makan yang nak naikkan sales kedainya

Pemilik car wash yang nak lebih ramai datang ke kedainya

Pemilik spa yang mahukan pelanggan berbelanja lebih semasa membuat spa

Masalah Sekarang

Penduduk setempat tak tahu langsung bahawa kita ada buka kedai. Penduduk setempat tak tahu langsung boleh COD dengan kita.

Kalau penduduk setempat kita ada 50,000 penduduk.

Market share kita di situ 5% iaitu 2500.

Banyak kan?

Jom buat pengiraan:

Katakan harga produk/servis RM50.

2500 x RM50 = RM125,000

Dah repeat order ialah sebulan sekali.

RM125,000 x 12 bulan = RM1,500,000

Ya, nilai minimum sahaja RM1.5 JUTA setahun.

Ini belum kira Shah Alam yang 6,000,000 (6 juta) penduduk.

Ini belum kira kalau harga lebih RM50. Kalau bisnes spa, paling kurang RM80. Kalau bisnes bengkel, paling kurang RM100.

Sebab Itu, Kami Ada PENYELESAIAN untuk anda iaitu…

EBOOK PANDUAN STEP BY STEP

STRATEGI PEMASARAN BISNES SETEMPAT

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR?

Isi kandungan ebook panduan Strategi Bisnes Setempat

Bab 1: Strategi Funnel Bisnes Setempat

Anda akan belajar strategi funnel yang sesuai untuk buat bisnes anda bukan sahaja popular malah sales boleh naik. Dalam bab ini juga, kami huraikan silap yang usahawan sering buat dalam pembinaan funnel bisnes.

Bab 2: Strategi Tepat Bina Fanpage

Bagaimana nak bina fanpage yang menarik orang sekitar anda. Apa nama nak letak? Apa description nak tulis? Bagaimana nak design photocover guna perisian percuma? Photocover ibarat papan tanda. Mesti lawa.

Bab 3: Strategi Update Content

Takkan nak biar page kosong kan? Kami kongsikan juga teknik update page yang boleh menarik minat audiens anda. Oleh itu, masalah tak ada idea atau tak ada masa nak update page dah tak ada. Tiada lagi alasan. Guna sahaja perkongsian kami.

Bab 4: Strategi Setting Iklan

Dah siap material iklan, ini masa untuk launch iklan. Kami tunjuk bagaimana anda boleh copy paste setting iklan fb ads kami untuk bisnes anda. Takde lagi masalah buntu nak target siapa dan cara betul buat iklan fb ads untuk kedai dan bisnes setempat anda.

Bab 5: Strategi Analisis Iklan

Lepas dah dapat data, ini cara nak analisis. Kita usahawan bijak. Kita sentiasa kaji & improve kita supaya capai keputusan yang cemerlang.

Bab 6: Strategi Close Sales

Kami kongsikan asas close sales apabila ada leads masuk. How to lock at least appointment atau datang ke kedai anda.

3 Bonus Tambahan

Strategi Jadi Popular.

Kami kongsikan strategi omnipresence. Bagaimana anda boleh muncul banyak kali di mana-mana dalam Facebook.

Dan bagaimana setting FB Ads bagi merealisasikan impian anda untuk bisnes jadi popular di kawasan setempat. Seterusnya, sales naik

7 Idea Kempen Boost Sales Kedai.

Cara Letak Bisnes Anda Dalam Google & Waze.

Ada Masalah atau Nak Tanya Lepas Beli?

Jangan bimbang. Kami bagi 6 Bulan support melalui email.

BERAPA HARGA?

RM90

Ya tuan puan, tiada potong-potong harga.

Kami yakin tuan puan orang yang bijak & tak terpengaruh dengan manipulasi harga yang sering digunakan.

Klik Butang dibawah:

HakCipta Terpelihara