CONSULTANT

ABS Digital Media Sdn Bhd (bermula dari 2016) merupakan sebuah syarikat pemasaran digital yang berstatus Sdn Bhd yang sedang berkembang & aktif membantu usahawan melalui latihan pemasaran digital yang praktikal.

Buat masa ini, kami fokus kepada short course yang kami jenamakan sebagai Crash Course. Selama 2 jam, kami berkongsi tips praktikal yang peserta boleh terus apply dalam bisnes mereka.

Kami merupakan gabungan 20+ tahun pengalaman dalam bidang pemasaran digital yang sentiasa bersedia memberi yang terbaik kepada usahawan Malaysia.

TEAM ABS DIGITAL

THE BOSS

ALIF HAIQAL

Beliau dapat bantu anda dari segi management, operasi dan taktikal FB Ads. Sehingga kini dah belanja purata RM100,000 sebulan kos ads secara solo.

Firdaus-Jailan-ABS-Digital-Media-oycdpvby3uh8wxv4pci5zyl73kvzjgkiundjct05fs

BIG MARKETER

FIRDAUS JAILAN

Beliau dapat bantu anda dari segi strategi marketing untuk bisnes setempat. Sehingga kini dah bantu klien generate sales sehingga 5-6 angka sebulan.

Aiman-Ismail-ABS-Digital-Media-oycdpj41n00iq0cvop80ljo7dkk7re80gyw847i9oo

SMOOTH OFFICER

AIMAN ISMAIL

Beliau dapat bantu anda dari dalam copywriting iklan & membina sistem ejen. Telah hasilkan Panduan Formula Sistem Ejen yang bantu founder bina sistem ejen.

FINANCE MASTER

Saifullah suratmin

Beliau merupakan akauntan bertauliah untuk bantu anda urus kewangan untuk enterprise, sdn bhd dan cara membeli kereta @ rumah dengan akaun bisnes.

Firdaus-Jailan-ABS-Digital-Media-oycdpvby3uh8wxv4pci5zyl73kvzjgkiundjct05fs

SOP SIFOO

Putra Al-khaleel

Beliau merupakan certified trainer yang membantu anda menyediakan SOP kedai makan supaya bisnes anda dapat berjalan lancar tanpa anda ada di kedai.

Azmi-Mumtaz-ABS-Digital-Media-oycdpnt8l66yc261x995g0hichx1tvqo5m5nilbatk

TIK TOKERS

AZMI MUMTAZ

Beliau dapat bantu anda hasilkan jualan secara auto di website & tarik leads ke whatsapp anda dengan Tik Tok Ads walaupun anda tiada akaun Tik Tok.