Belajar bagaimana menyusun kempen pemasaran yang teratur, berkesan dan boleh diajarkan kepada team tuan.

Apakah tuan mempunyai masalah seperti berikut?

Kami faham, tuan tak terkejar dengan segala teknik dan cara buat marketing yang diajarkan di luar sana. Kami juga tahu, tuan sudah stress memikirkan bagaimana mahu membina Pelanggan Tegar yang setia membeli produk tuan.Kami juga tahu, tuan sangat suka mahu belajar bagaimana menyelesaikan semua isu yang kami sebutkan tadi.

Bagaimana kami tahu ?

Bagaimana
kami tahu ?

Kami tahu kerana sudah lebih 100 orang usahawan yang mendapatkan khidmat konsultasi dengan kami mengalamai masalah yang hampir sama.

Kami dan Tuan sedar,  asas membina  jualan yang stabil sangat bergantung kepada kebolehan kita menjalankan kempen pemasaran yang konsiten, teratur dan berkesan. Kerja marketing ini perlu dilakukan selama 24 jam sehari, 7 hari seminggu dan 365 hari dalam setahun. Pendek kata, kerja marketing tidak boleh berhenti jika kita mahu bina jualan yang stabil sekaligus membantu perniagaan kita berkembang dengan baik.

Oleh sebab itu, kami di ABS Digital sangat berbesar hati jika dapat berkongsi bersama tuan apakah kaedah pemasaran yang konsiten, teratur dan bekesan. Izinkan kami.

Memperkenalkan…

Marketing Quickfix

Membina Kempen Pemasaran Yang Spesifik Untuk Bisnes Tuan.

Sesi ini sangat intensif & berlangsung selama 2 jam secara personal dengan team ABS Digital. Tuan boleh hadir dengan team tuan supaya sesi 2 jam ini lebih efektif dan beri impak kepada bisnes tuan.

Tuan Firdaus Jailan

Digital Marketing Strategies

Beliau berpengalaman menjalankan kempen pemasaran yang bernilai 6 angka sebulan. Kemahiran beliau adalah spesifik kepada penyusunan kempen pemasaran, meningkatkan LTV pelanggan dan juga menjalankan kempen pemasaran yang konsisten dan berkesan.

Apakah kebaikkan yang tuan bawa Pulang Selepas Sesi MARKETING QUICKFIX

Memahami Situasi Semasa Pemasaran

Tuan akan dibantu untuk memhami, apakah isu yang dihadapi oleh tuan yang menghalang tuan menjalankan kempen yang konsisten dan berkesan.

Merangka Strategi Pemasaran

Kita bersama menyusun strategi yang boleh digunakan oleh tuan untuk menjalankan kempen pemsaran yang berterusan dan konsisten sepanjang tahun tanpa mengalami masalah putus idea.

Melaksanakan Kempen Pemasaran

Kami kongsikan teknik dan taktik terkini dalam melakukan pemasaran tak kira secara online atau offline. Ianya sangat penting supaya strategi yang dirangka dapat dijalankan dengan baik.

Bagaimana program ini akan berlangsung?

Program ini lebih kepada customize company coaching. Tuan di galakkan datang bersama team tuan untuk sesi Quickfix bersama Tuan Firdaus Jailan.

Tuan boleh memilih tarikh yang sesuai untuk kita mulakan sesi. Sesi ini boleh berlangsung secara online atau face to face menggunakan kaedah webinar.

Kami kongsikan bagaimana untuk membina kempen pemasaran yang Konsiten, teratur dan berkesan. Kami juga akan berikan insight marketing yang berharga bagi pihak tuan.

MAKLUMAT CONSULTATION

Tarikh

ANDA PILIH
(ISNIN-SABTU)

Masa

10 pagi - 4 petang

Tempat

Melalui Zoom

Berapa yuran Sesi ini?

Program ini sangat penting untuk dihadiri oleh tuan bersama team tuan.

Kami mempunyai 2 pakej. Pakej gold sesuai jika tuan sudah ada strategi dan hanya mahu Tuan Firdaus Jailan memberikan insight dan nasihat berkenaan cara menjalankannya. Pakej Diamond sangat sesuai jika tuan masih tidak mempunyai sebarang pengalaman menyusun kempen pemasaran konsisten.

PAKEJ DIAMOND

CONSULTATION ABS DIGITAL MEDIA
RM 990
  • 3 Sesi x 2 Jam
  • Percuma Nota & Workbook

PAKEJ GOLD

CONSULTATION ABS DIGITAL MEDIA
RM 500
  • 1 Sesi x 2 Jam
  • Percuma Nota & Workbook
Popular